Leandra Theunissen - logo

Leandra Theunissen

Osteopathie, Instructie en Barokke Paarden 

Leandra Theunissen - logo

Te koop

Door de passie en ervaring voor en met de barokke paarden die ik afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik graag meerdere mensen met deze prachtige en bijzondere paarden kennis laten maken, en ze helpen een goede match te vinden.

Mijn paarden worden pas te koop aangeboden op het moment dat ze al enige tijd in Nederland verblijven. Hierdoor hebben ze rustig de tijd gehad om te wennen, kan ik bekijken wat voor karakter er in het paard zit, wat hun mogelijkheden en beperkingen zijn, en worden ze en in hun eigen tempo op professionele klassieke manier begeleidt in hun opleiding, vanaf welk niveau dan ook.

Ik verkoop niet alle paarden aan alle mensen. Het is voor mij belangrijk dat het type paard en het type mens bij elkaar passen, dat ze plezier hebben in hetzelfde werk en dat ze qua temperament goed bij elkaar passen.Marinero

Hoofd vierkant

Marinero, 5 jarige PRE hengst, 1.60m, klinisch en röngenologisch goedgekeurd op 27-5-2016 Marinero is een brave, zeer werklustige PRE. Hij is in de omgang zeer vriendelijk, en pakt het werk super op. Hij is goudeerlijk, super aan de hulpen, intelligent, heeft veel power en energie en werkt graag. Hij anticipeert snel op zijn ruiter, waardoor hij voor de ervaren ruiter een droom is om te rijden. Marinero heeft inmiddels ook ervaring opgedaan met trailerladen, vreemd terrein, bosritten etc, en doet dit allemaal keurig. Hij is in bezit van alle papieren. Bij interesse zie ik je mail graag tegemoet!  

Lees meer »

Carlitos (verkocht naar Zweden)

Galop links vierkant

Super betrouwbare en zeer comfortabele PRE hengst te koop van 1.60m. Carlitos is een paard met een gouden karakter. Lief, nuchter, super relaxed en niet gek te krijgen. Hij knuffelt graag, en vind eigenlijk alles wat je samen doet leuk en gezellig. Hij kan met zijn 4 jaar al alleen mee naar het bos, is al wat gewend aan verkeer, is in de bak super fijn te rijden op 2 vingers, heeft een zeer goede galop en een hele comfortabele draf. Carlitos heeft totaal geen hengstenmanieren, en is braaf bij de smid, met laden etc. Kortom, een paard waar je […]

Lees meer »

Levante (Verkocht naar Qatar)

Pretty-vierkant

Merrie, 4 jaar, 1.59m, zadelmak. Levante heeft een heel zachtaardig karakter, knuffelt graag en is erg braaf onder het zadel. Met de enorme souplesse in haar lijf is ze een zeer fijn toekomstig sportpaard, maar voor een buitenritje draait ze haar hoef ook niet om. Haar super afstamming (vaders kant Calificado papa en Calificado recommande opa, en van moeders kant Leviton, top bewegingsvererver) maakt haar ook zeer interessant voor de fokkerij. Kortom, een super veelzijdig paard! Levante’s stokmaat is 1.59m maar ze zal nog wat doorgroeien.

Lees meer »